Thumb 15f59844c19179eac2839f7b4bbc28b7b11dd687
Qr
D4b8169aa7f1cec4a51096a8dc8d43103cdfd061

SIOS (G-Team) Wolvega

Ik collecteer omdat:

Helaas, maar vanwege het corona virus lopen wij voor het eerst sinds jaren niet door uw wijk met een grote groep enthousiaste sporters van SIOS Wolvega komende week, op een dag tussen 29 maart tot 4 april.

Dit jaar komen we dus niet aan de deur in verband met het corona virus.

Maar wij vinden collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport erg belangrijk. Waarom?

Omdat Veel jongeren met een beperking graag willen sporten, maar dit niet kunnen, vanwege de beperkte financiële omstandigheden in de thuissituatie.

Sporten is in het algemeen voor veel mensen een belangrijk onderdeel van het leven. Niet alleen om fysiek gezond te zijn, maar ook voor de sociale contacten. Ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking is sporten belangrijk. .

We willen mensen met een (licht) verstandelijke beperking ook graag kennis maken met korfbal. Met uw donatie kunnen wij dit nog makkelijker voorelkaar krijgen.

Door de huidige corona-crisis zijn er voor mensen met een beperking, de wekelijkse trainingen, diverse korfbaltoernooien, maar ook de Invicted Games wat tussen 9 en 16 mei georganiseerd werd in Den Haag en de Special Olympics, die van 12 tot 14 juni ook zouden plaats vinden in gaststad Den Haag, gecanceld.

Naar het laatste evenement, Special Olympics waar het G-Team van SIOS alles inmiddels voor had geregeld, werd ruim een jaar naar uitgekeken.

Een bittere pil voor al die sporters.

Wilt u hun nu een hart onder de riem steken? Na deze vervelende periode met het corona virus, willen we graag de draad weer oppakken.

SIOS Wolvega wil ook dan graag korfbal mogelijk maken voor iedereen, ook voor mensen met een beperking. Hierbij zijn ook nieuwe korven en andere materialen voor nodig. Maar het belangrijkste is dat sporters met zowel een lichamelijke en verstandelijke beperking deze coronacrisis snel vergeten. Bijvoorbeeld met een groot sportfeest in oktober 2020.

Daarom doen wij mee aan de collecte van Gehandicaptensport.

Helpt u ons mee? Fijn.

Maar helpt u ook hen, die na alle afgelaste evenementen zoals de Special Olympics, een fantastisch sportfeest / extra waardering verdienen?

Doneer dan via onderstaande mogelijkheden.

Namens het G-Team van SIOS Wolvega : Enorm bedankt 😇🤗!

Tikkie
1

donatie

€ 10

ingezameld